Het Verhaal


Oprichting Two Lemons 

 

Medio 2021 was het eindelijk een feit. Two Lemons werd op 13 juli 2021 officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daniël maakte al jarenlang de likeuren, en Max was al jarenlang fan van de smaken. Na jarenlang met het idee te hebben gespeeld, nu eindelijk een feit. Een kleine introductie is dan natuurlijk wel op zijn plaats.

 

De naam Two Lemons is ontstaan doordat Daniël en Max het bedrijf samen zijn gestart. We willen een product maken dat herkenbaar, fris en puur gemaakt is. Gebruik makend van mooie biologisch citrusvruchten, zoals citroen, grapefruit, sinaasappel, en in het seizoen met aanvulling van onder andere bloedsinaasappel.

 

Daniël is al jarenlang werkzaam in de horeca, vandaar de passie en de creativiteit van het maken. De taken binnen Two Lemons zijn zo verdeeld dat Daniël de smaken creëert en zo fris en lekker mogelijk probeert te krijgen, onze filosofie. 

 

Max was zogezegd al jarenlang fan van de Limoncello die Daniël maakt. Hij nam het initiatief om samen een product te maken en aan het brede publiek voor te stellen. Daarom is Max altijd bereikbaar en vertelt je enthousiast meer over Two Lemons. 

 

"Wij zijn ontzettend trots op ons product en hopen dat veel mensen onze smaak kunnen waarderen en willen ontdekken"

 

 

 

Daniël Gravesteijn

Max Barendregt